Bagaimana untuk mengurangkan kos elektrik bagi pencahayaan gudang penyimpanan stor?high performance LED high bay malaysia


Gudang stor adalah satu pertumbuhan perniagaan paling penting untuk mana mana usahawan. Oleh kerana itu, ianya adalah satu keperluan untuk seseorang usahawan/organisasi menyediakan pencahayaan yang cukup dan baik untuk tempat ini.

Tetapi, Pencahayaan untuk gudang penyimpanan barang menelan kos yang banyak!

Adakah anda tahu, dengan menggunakan lampu gudang yang konvesional seperti Metal Halide/ Lampu HID, anda sedang membayar lebih dari kos elektrik yang sepatutnya anda bayar. Bukan sahaja kos elektrik, malah kos lampu itu sendiri!

LED warehouse lighting seperti UFO LED Highbay dan Linear LED highbay mampu memberikan anda penjimatan sehingga 75% keatas bil utiliti anda dan menawarkan pelbagai kelebihan hebat yang lain. UFO LED Highbay dan Linear LED Highbay mampu menawarkan anda kelebihan utiliti dalam memberikan kos yang efektif.

Disini adalah senarai kelebihan yang anda terlepas kerana masih menggunakan Metal Halide atau Lampu HID untuk gudang simpanan anda.

1- Penggunaan tenaga yang efisyen.
Penggunaan tenaga yang efisyen bagi lampu LED ini amat baik. ini adalah kerana lampu LED menukarkan lebih dari 95% tenaga elektrik yang diguna kepada cahaya dan baki hanya 5% dari tenaga elektrik itu menjadi haba.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *